Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne"U HELENY".WAKACJE 2017 Atrakcyjne ceny !!!Zapraszamy!!!

Adres obiektu os.Stołowe 33, 34-425 Gliczarów Górny
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.9
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Ewa z Gliwic
Dodano: 2017-04-20
Pobyt od: 2017-04-14 do 2017-04-17 IP: xx.193.208.117
 
 
    

Do Pani Heleny trafiliśmy przez przypadek:))To był już nasz drugi pobyt w Gliczarowie Górnym. Przepiękna panorama Tatr, blisko do Zakopanego. U Pani Heleny gościliśmy wraz z mężem oraz pięcioletnią córką , która zachwyciła się psem :)) - Nasz przyjazd zaplanowaliśmy na Święta Wielkanocne - i nie żałujemy:)) Jedzenie pyszne - dwa posiłki (śniadanie i obiadokolacja wystarczyły w zupełności) - porcje nie do przejedzenia:)).Poznaliśmy fantastycznych ludzi z którymi być może spotkamy się na Święta Bożego Narodzenia. Pozdrawiamy


 
 

Basia i Olek ze Śląska
Dodano: 2016-08-23
Pobyt od: 2016-08-18 do 2016-08-22 IP: xxx.146.54.40
 
 
  

Miejsce cudowne. Widok przepiękny. Jedzenie domowe pyszne. Atmosfera rodzinna. Pani Helenka cud gospodyni. Dobra lokalizacja. Warto przyjechać. :-)


 
 

mark
Dodano: 2015-07-19
Pobyt od: 2015-07-08 do 2015-07-18 IP: xx.205.158.240
 
 
    

przeurocza P.Helena, doskonała kucharka.polecam pobyt osobom chcącym odpocząć od zgiełku miasta.


 
 

Jola i Marek z Pruszkowa
Dodano: 2015-07-19
Pobyt od: 2015-07-08 do 2015-07-18
 
 
    

Wczoraj wróciliśmy do domu, a już tęsknimy za uśmiechem i pyszną kuchnią Pani Helenki.Widok z balkonu też przeuroczy, tak jak gospodyni i jej córka. Miejscowość położona na około 1000 npm., w związku z tym panorama na Tatry wspaniała, no i bliskość Bukowiny, Poronina, Białego Dunajca i Zakopanego.Za rok napewno odwiedzimy to urocze miejsce i zagościmy u Pani Helenki z wnusiem (plac zabaw czeka). Dziękujemy za wspaniałą gościnność.


 
 

Ryszard z rodziną
Dodano: 2014-08-15
Pobyt od: 2013-07-30 do 2014-08-05 IP: xxx.36.65.30
 
 
    

Mieliśmy przyjemność spędzić kilka letnich dni tego roku w polskich górach mieszkając u Pani Heleny. Doświadczyliśmy tutaj milej, serdecznej i rodzinnej atmosfery. Serwowane z uśmiechem, posiłki były bardzo smaczne i obfite (nie udało się zrzucić zbędnych kilogramów pomimo intensywnych górskich wycieczek:)). Nie było problemu z uzgodnieniem innej dogodnej godziny śniadania czy obiadokolacji by dostosować ją do swoich planów. Z okna i balkonu mogliśmy cieszyć oko pięknymi widokami. Ciszę przerywał czasem brzdęk dzwonków owiec, które pasły się na pobliskich łąkach. Jeśli ktoś kocha ciszę, piękno, spokój serdecznie polecamy zamieszkanie choć kilka dni u sympatyczniej i miłej Pani Heleny oraz jej Rodziny, gdzie doświadczy tego wszystkiego wraz z dobrze pojętą polską gościnnością. Iwona i Ryszard z córką Weroniką


 
 

Ilona
Dodano: 2014-08-08
Pobyt od: 2014-08-03 do 2014-08-06
 
 
    

Polecam każdemu. Nie ma znaczenia czy to ma być baza wypadowa w góry ( niedaleko do Bukowiny Tatrzańskiej, na Łysą Polanę, do Zakopanego), czy docelowe miejsce na odpoczynek w ciszy ( można pospacerować, pogrilować). Okolica przepiękna, widok na Tatry jak z tarasu widokowego, przepiękne zachody słońca. Gospodyni nieziemska, cierpliwa i pomocna, świetnie gotuje - u Pani Heleny nikt nie będzie głodny - dla wszystkich gotuje od serca. Pokoje czyściutkie i przytulne. Polecam serdecznie, a sama na pewno jeszcze wrócę.


 
 

Danuta i Grzegorz W.
Dodano: 2014-07-27
Pobyt od: 2014-07-21 do 2014-07-25
 
 
    

Byliśmy już z żoną i wcześniej z dziećmi w kilku miejscach ale ale u pani Heleny było naprawdę super i to pod każdym względem.Pani Helena fantastyczna osoba jej córka również. Pozdrawiamy całą obsługę.Miejsce na wypoczynek godne polecenia i to o każdej porze roku.Czyściutkie pokoje,pyszne jedzonko i dużo,przepiękny widok na wysokie Tatry z balkonu,busikami dojeżdża się lepiej i szybciej niż samochodem.Polecam!!!


 
 

Kaska M.
Dodano: 2014-05-02
Pobyt od: 2014-04-18 do 2014-04-22
 
 
    

Dziekujemy Pani Helenie za wspaniałe, spędzone w rodzinnej atmosferze Święta Wielkanocne. Obiekt pięknie położony, cicha i spokojna okolica,przemili Gospodarze, szczerze polecam o każdej porze roku :)


 
 

Adriana Maćkowiak
Dodano: 2014-01-04
Pobyt od: 2013-07-18 do 2013-07-25
 
 
    

Wspaniała lokalizacja, cudowna atmosfera, świetne jedzenie, a przede wszystkim przemiła gospodyni! Polecam to miejsce, bo "U Heleny" nie można się nudzić. Moja rodzina na pewno spędzi tam jeszcze niejedne wakacje :-)


Opinie 1-9 z 9

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie